Maszyny i narzędzia ogrodnicze
- mewa
- Zadomowiony
Re: Maszyny i narzędzia ogrodnicze
Basiu to chyba chodzi o to ze możesz sobie regulować po swojemu.Przeważnie wszystkie mają stopniową regulacje i wtedy masz podziałkę.Stiga nie ma
- mewa
- Zadomowiony
Basiu to chyba jednak nie o to chodzi, nie mam pojęcia co to jest, ale Alko też tak ma.Wybralam Alko bo też ma 36 miesięcy gwarancji, jednak z zakupem jeszcze się wstrzymam ze trzy tygodnie.Wcześniej nie uda mi się wykonać wertykulacji to po co tracić czas ochrony 
- Barabella
- Administrator
- mewa
- Zadomowiony
Mówią,że na kompost się nadaje, ale mam mieszane uczucia.
Wybrałam z większym koszem, ale czuję ze i tak trzeba będzie bez kosza pracować.
Na filmie widać ile tego jest , mój będzie elektryczny to takiej mocy nie będzie miał , ale Mesia.....
https://www.youtube.com/watch?v=g4vgLQS117M
Wybrałam z większym koszem, ale czuję ze i tak trzeba będzie bez kosza pracować.
Na filmie widać ile tego jest , mój będzie elektryczny to takiej mocy nie będzie miał , ale Mesia.....
https://www.youtube.com/watch?v=g4vgLQS117M
- mariaewa
- Zadomowiony
Ło matko. :o To ja nie wiedziałam, że to taki szatan nie kogut. Toż mi te chwasty powyrywa i goła ziemia zostanie. I ja nie mam tak równo. Po zimie ze 100 kretowisk. I ziemia się pozapadała bo mokro jak na polach ryżowych. I taka nonszalancka jak ten pan nie jestem. On tak fyrga tą maszyną a ja nie dam rady tak obracać się na pięcie z gracją.
Nic to, może on mogę i ja.
Nic to, może on mogę i ja.
- mewa
- Zadomowiony
Ponieważ jestem niecierpliwa to kupiłam sprzęcik i wczoraj został wypróbowany
Zwracałam uwagę na większy kosz , ale szczerze to Wam powiem, że zbieranie tego siana z koszem w moim przypadku jest nierealne.
Po przejechaniu 15 metrów kosz był pełen, wiec stwierdziłam, że szybciej będzie jak zrobię to bez kosza
Dla mnie moc wystarczająca.
Zwracałam uwagę na większy kosz , ale szczerze to Wam powiem, że zbieranie tego siana z koszem w moim przypadku jest nierealne.
Po przejechaniu 15 metrów kosz był pełen, wiec stwierdziłam, że szybciej będzie jak zrobię to bez kosza
Dla mnie moc wystarczająca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Barabella
- Administrator
Tak mnie zmobilizowałaś, że właśnie dokonałam zakupu ratalnego Wertykulator aerator WOLF-Garten V 303 E i teraz będę czekać na przesyłkę 
- mewa
- Zadomowiony
Będziesz zadowolona, też o nim myślałam , wybrałam alko, bo ma większą powierzchnię roboczą.
- Barabella
- Administrator
- Barabella
- Administrator
Przyjechał
Stoi wielkie pudło pod świerkiem i czeka na męża mego, aż wniesie
Głupio to wygląda, bo obecnie śnieg prószy :(
- elakuznicom
- Zadomowiony
Basiu super, jak tylko trochę się osuszy to będziesz szalała, u mnie to jeszcze sprawa przewożenia, na działce nie zostawię bo zaraz zwiną.
- Barabella
- Administrator
To dziś nastał ten dzień, gdy był wolny czas, aby pudło otworzyć i maszynę złożyć...... Sprzęt nowy, a część która pozwala zmienić wałek od wertykulatora ułamana..... i wrzucona z innymi śrubami do torebki. To sobie powertykulowałam w dniu jutrzejszym
Strasznie się zagotowałam. Reklamację już złożyłam i czekam.

Powinno być tak, jak w wałku do areacji
Jest to część stała. Metal złamany

W aukcji oficjalnego sklepu WOLF-Garten nie było mowy o uszkodzeniu......

Powinno być tak, jak w wałku do areacji

W aukcji oficjalnego sklepu WOLF-Garten nie było mowy o uszkodzeniu......
- mewa
- Zadomowiony
O cholera!
Ja od roku, tzn od czasu kiedy zaczęłam kupować na Aliexpress nagrywam filmik z otwarcia każdej przesyłki.Może to i głupie , ale raczej nie do podważenia w przypadku jakiegoś uszkodzenia.Przy otwieraniu swojego wertykulatora też zapobiegawczo nakręciłam,gdyby coś było nie tak.
Nie martw się wymienią i będzie ok, tylko szkoda, bo od środy ponoć ma być ładnie
Ja od roku, tzn od czasu kiedy zaczęłam kupować na Aliexpress nagrywam filmik z otwarcia każdej przesyłki.Może to i głupie , ale raczej nie do podważenia w przypadku jakiegoś uszkodzenia.Przy otwieraniu swojego wertykulatora też zapobiegawczo nakręciłam,gdyby coś było nie tak.
Nie martw się wymienią i będzie ok, tylko szkoda, bo od środy ponoć ma być ładnie
- Barabella
- Administrator
Szkoda..... No niestety, nieuczciwy pracownik. Ukręcić taki bolec ze stopu 0,6-0,8mmm i udawać, że sprzęt sprawny, to tylko chachmęt potrafi. Nawet nie odpalaliśmy 
- mewa
- Zadomowiony