Ale staram się.
Brak waszego towarzystwa, atmosfery forum i tak wspaniałych ludzi bardzo mi doskwiera.
Niedługo wiosna i będziemy się mogli się terapeutycznie rzucić na glebę.
zuzanna2418 pisze:Dziewczyny, co Wy z tą odwagą, jak pragnę zakwitnąć! Przecież dla nas to sama radość jak się odezwiecie!
Barabella pisze:Ja to już normalnie fruwamŻyczę Wam, byście szybko 'gadułami' się stały
Musi działać, musisz mieć klawiaturę numeryczną numlockiem włączoną tak by pisała cyferki 1234567890AnnaF pisze:To nie chce u mnie działać zciech,
Pomysł z tym podglądaniem innych i pozostawaniem w ukryciu nie jest dobry, skrytoczytacze powinni się z tego natychmiast albo jeszcze prędzej wycofać.zciech pisze:Pomysł z tymi 10 postami by uzyskać dostęp do części forum nie jest dobry, administracja powinna się z tego natychmiast albo jeszcze prędzej wycofać.
Hmmm... Ale dostępu nie ma tylko do rozrywkowej części, w której aktywnych jest niewielki procent osób zapisanych i nie bardzo jest powód, żeby miały osoby, które się nawet nie przedstawiły. To jest forum ogrodnicze i wszystkie tematy ogrodnicze są widoczne dla każdego, kto się zarejestruje, a część nawet bez rejestracji, więc w żaden sposób nie odcinamy dostępu do treści, które stanowią istotę tego forum.Wisnia pisze:Chętnie posłucham argumentów, a także odpowiedzi na pytanie, dlaczego jesteś na tym forum?zciech pisze:Pomysł z tymi 10 postami by uzyskać dostęp do części forum nie jest dobry, administracja powinna się z tego natychmiast albo jeszcze prędzej wycofać.
Zapewne wiele osób tak zrobi.MaGorzatka pisze: Pomysł z tym podglądaniem innych i pozostawaniem w ukryciu nie jest dobry, skrytoczytacze powinni się z tego natychmiast albo jeszcze prędzej wycofać.
Trochę demagogii nigdy nie zaszkodzi.survivor26 pisze:No właśnie ta wolność polega na tym, że możesz się wypowiedzieć, mimo, że jak twierdzisz, Cię tu nie ma i najwyraźniej forum nie specjalnie Cię interesuje. Co do reszty zasad, myślę że pozostaniemy przy swoim zdaniu.
Nie posiadam żadnych możliwości, aby zmienić stan obecny, jedynie apeluje o cofnięcie zmian.mariaewa pisze:zdziech drogi lub droga. Trochę mylisz pojęcia. Wolność to jedno, a wolność nieograniczona, jak proponujesz, to już lekki problem.