Koty
- boryna
- Administrator
Re: Koty
Niestety opcji subkonta, jak się okazało, nie mam, a dodatkowego konta nie mogę założyć w swoim banku drogą online. Musiałabym lecieć do placówki. Fizycznie w najbliższym czasie nie dam rady ze względu na logistykę dojazdów. Chyba że któraś może bez biegania po bankach dopiąć do swojego i chciałaby się tym zająć.
- edulkot
- Zadomowiony
Ot cwaniara
Ja mogę w banku robić wszystko przez internet, mam pod sobą kilka subkont swoich i M bo on nie ma swojego. Ale czy chciaĺabym i daĺabym radę się tym zająć nie wiem.
Ja mogę w banku robić wszystko przez internet, mam pod sobą kilka subkont swoich i M bo on nie ma swojego. Ale czy chciaĺabym i daĺabym radę się tym zająć nie wiem.
"Pamiętajcie o ogrodach, przecież stamtąd przyszliście,
W żar epoki użyczą wam chłodu, tylko drzewa, tylko liście." - J. Kofta
Majka
Zmiany wokół domku
Majka
Zmiany wokół domku
- boryna
- Administrator
Maju serio nie mogę zrobic subkonta, a konto tylko w placówce. Mam konto w mBanku i niby tacy wszechstronni informatycznie, a tego nie można. Pisałam z babką od nich na czacie, bo to nie to, że ja znaleźć nie umiem. W tym tygodniu nie podejdę do nich, bo nie dam rady. Jeśli nikt nie chce, to ja się tym zajmę (o ile nadal chcecie założyć tę kocią kasę zapomogową
), ale w przyszłym tygodniu.
- edulkot
- Zadomowiony
Bożenko spokojnie, nie spiesz się z tą jazdą, dajmy czas na wypowiedzi innym.
Majka
Zmiany wokół domku
Majka
Zmiany wokół domku
- edulkot
- Zadomowiony
Byłam w banku, już więcej kont otworzyć nie mogę, mogę jedynie zmienić swoje subkonto oszczędnościowe na kocie.
Tyle mam możliwości.
Zmieniłam trochę treść bo jednak każdy tu może poczytać.
Tyle mam możliwości.
Zmieniłam trochę treść bo jednak każdy tu może poczytać.
Majka
Zmiany wokół domku
Majka
Zmiany wokół domku
- Jo37
- Zadomowiony
Ja nie dam rady bo rozliczam na Dogomanii cztery psiaki na swoim koncie. Mogę natomiast poprowadzić wątek i robić rozliczenia po informacji od skarbnika.
Wydaje mi się, że taki wątek powinien być widoczny tylko dla osób zarejestrowanych tak jak pogaduszki.
Wydaje mi się, że taki wątek powinien być widoczny tylko dla osób zarejestrowanych tak jak pogaduszki.
Pozdrawiam,
Joanna
Joanna
- christinek
- Zadomowiony
Bożenko to dobry pomysł z subkontem.
Pozdrawiam
Krysia
Jedno słowo, jeden miły uśmiech wystarczają często, aby rozweselić jakąś smutną duszę.
Św. Teresa z Lisieux
Krysia
Jedno słowo, jeden miły uśmiech wystarczają często, aby rozweselić jakąś smutną duszę.
Św. Teresa z Lisieux
- survivor26
- Administrator
Dajcie mi jeszcze czas do końca weekendu, niech oprzytomnieję po robocie i mogę się tym zająć. Z tym, że ja mam subkonta nieoprocentowane, za to kosztowne, 9 zł za prowadzenie i 3 za ubezpieczenie, opłata nie jest pobierana przy obrocie powyżej 500 zł, a tu raczej nie będzie to możliwe.
- boryna
- Administrator
Pati to będzie bez sensu, bo miesięczne utrzymanie konta przewyższy wpływy. Bo przecież nie będą systematyczne. Ja nawet bym podeszła do placówki, bo jak pisałam, online nie mogę założyć nowego konta (subkonta nie mam w opcjach), ale aktualnie z powodu remontu jednej z placówek druga przeżywa oblężenie i czeka się na korytarzu nawet i godzinę. Jak się nie da, to się nie da. Najwyżej w sytuacjach krytycznych zrobimy sobie taką wewnętrzną zrzutkę na konkretny cel i już.
- survivor26
- Administrator
Ja mam jeszcze konto w innym banku plus jakieś tam opcje w obecnym inne niż te subkonta, ale to sprawdzę po weekendzie.boryna pisze: ↑18 paź 2023, 14:37Pati to będzie bez sensu, bo miesięczne utrzymanie konta przewyższy wpływy. Bo przecież nie będą systematyczne. Ja nawet bym podeszła do placówki, bo jak pisałam, online nie mogę założyć nowego konta (subkonta nie mam w opcjach), ale aktualnie z powodu remontu jednej z placówek druga przeżywa oblężenie i czeka się na korytarzu nawet i godzinę. Jak się nie da, to się nie da. Najwyżej w sytuacjach krytycznych zrobimy sobie taką wewnętrzną zrzutkę na konkretny cel i już.
- survivor26
- Administrator
Dobra, pomyliłam, dodatkowe konto zwykłe mam z takimi opłatami jak powyżej, natomiast oszczędnościowe mam za darmo, oprocentowane 1%, pierwszy przelew z niego za darmo, kolejne 10 zł/szt., więc jeśli chcecie mogę założyć, ostrzegając jednocześnie, że jak nie zapłacę mandatu, to mi je komornik zablokuje bez ostrzeżenia, bo już to kiedyś przerabiałam :P Ale zobowiązuję się płacić mandaty 
- edulkot
- Zadomowiony
Pati spokojnie, teraz wszyscy zajęci jesiennymi sprawami, powoli.
Swojego oszczędnościowego nie sprawdzałam dokładnie co i jak, teraz walczę z efektem przymrozku. Ja stara, zapominalska to może nie można powierzać mi takiej sprawy, dlatego wcześnuej pisałam że mogę nie podołać.
Może któraś młodsza i sprawniejsza jeszcze się odezwie.
Swojego oszczędnościowego nie sprawdzałam dokładnie co i jak, teraz walczę z efektem przymrozku. Ja stara, zapominalska to może nie można powierzać mi takiej sprawy, dlatego wcześnuej pisałam że mogę nie podołać.
Może któraś młodsza i sprawniejsza jeszcze się odezwie.
Majka
Zmiany wokół domku
Majka
Zmiany wokół domku