No Iwonko, chapeau bas, jak mówią tenorzy. Malarskie oczka się posiada . Pięknie to skomponowałaś. Fiolety, amaranty umiejętnie wygaszone lub właśnie podkreślone. Żadnej nudy i żadnego oczopląsu. :oklasky:
Patrycjo, to aminek egipski, Zuzia dobrze rozpoznała. Marioewo, dzięki, są też zajarzyste kolorki, ale w innym miejscu, ogródek malutki, to kombinuję. Zuzia - miło, że Ci się podoba.
Iwonko, przepięknie skomponowałaś byliny. Po prostu cudo. Bardzo podoba mi się aminek i zaraz o nim poczytam, bo nie znam gościa. Cieszę się na ten wątek, bo z powodu braku smaku cierpią moje rabatki.
Ja nie bardzo mam co pokazać, bo do tak wysmakowanych i spójnych kompozycji to u mnie jeszcze daleka droga, ale wygrzebałam trochę ujęć wiosennych i wczesnoletnich:
2.JPG
7.JPG
13.JPG
fildes.JPG
8.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czysto bylinowych też nie mam stąd w tytule "towarzystwo"
U mnie misz-masz... wśród bylin róże,trawy,cebulowe a nawet miniaturowa brzoskwinia
U Zuzi dojrzałe,piękne rabaty a u Ciebie Patrycjo widzę kawałek łączki co jest moim marzeniem...niestety ściętej głowy-miejsca brak.
Ja właśnie aminek kupiłam
A ta łąka Iwonko, to.... mój trawnik taki mam, częściowo rzeczywiście jest lekko ujarzmiona, tzn koszona jak trawnik łąka, ale nie dąże do perfekcyjnego, bo za bardzo lubię widok mleczy w trawie