Basiu ona śmiga jak szczała. Gdy zobaczy obcego kota zasuwa strasznie szybko a płot przeskakuje z wielkim zapasem. Na drzewa nie włazi, bo zejść nie potrafi. Nie wiem, gdzie mieszkała wcześniej ale na stojacą drabinę właziła z drugiej strony, od "pleców" aż zawisła w powietrzu na łapach. Ograniczam jej jedzenie, bo u nas jest 12 lat a kilka miała, gdy ja znaleźliśmy więc swoje lata już ma. Ale wtedy trzeba wszystko zamykać. Złapałam ją z nogą kaczki, gdy zostawiłam do ostudzenia. Łapami wlazła brytfankę i śladów pachnących w cały domu narobiła. To łasuch.
Koty
- mariaewa
- Zadomowiony
Re: Koty
- urazka
- Zadomowiony
Jedna gardzi wołowinką a druga śpi na piernatach. Pańcie nieźle je rozpieściły. Tak szczerze mówiąc to nie dziwię się że je rozpieszczacie. R. zmartwił się wczoraj, że tubylcze koty nie chcą jeść surowej kurzej piersi.
Basiu dlaczego ostatnie zdjęcie Tyćki jest takie nieostre?
Basiu dlaczego ostatnie zdjęcie Tyćki jest takie nieostre?
Pozdrawiam, Janina
- survivor26
- Administrator
To się Tyćce trafiło, ekskluzywny dom, ekskluzywna karma i jeszcze wybrzydzać można
U nas wybrzydzania, jak to w bidulu nie ma, aczkolwiek ponieważ starsze koty mają chyba nieco dość, że ciągle ktoś nowy dochodzi, to oprócz większej zaczepności, też futrują więcej - chyba chcą konkurencję masą przygnieść
Dlatego ostatnio coraz częściej gotuję podwójny gar z kaszą i mięsem i połowa idzie dla psa, a połowa dla nich.
-
Keetee
Koty ogólnie zimą więcej jedzą...Nasz Teddy ma ciągły dyżur przy misce , Molly się najada i resztę dnia piecze się na grzejniku....i tak do wiosny...Nie kupuję saszetek tylko suchą karmę i surowe mięso (serca albo wątróbkę ).Raz w tygodniu żółtko , jak my jemy rybę to im też się dostaje 
- survivor26
- Administrator
Z tym, że moje wpierniczają tak już od poprzedniego lata, gdy nam Katanę podrzucili
Ja też zwykle serca albo mielonkę z indyka z Biedry, wymieszana pół na pół z kaszą robi dużą masę mięsnego posiłku 
- mariaewa
- Zadomowiony
Kot pracujący. Zlazłam pół ogrodu wołając tę lalę a ona ni mru mru. Stałam i patrzyłam a ona tylko boczki zmieniała, bo gorąco. Spali ten laptop kiedyś.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- lora
- Zadomowiony
- trillum30
- Zadomowiony
Diego,najstarszy z mojej trójcy.Ogon na razie zostawili w całości,mam obserwować,W miejscu przerwania zgrubienie się zrobiło a końcówka bez czucia .

Franco ,w wodzie z miską się topi
A pozycje do spania przybiera różne.

Sara

Franco ,w wodzie z miską się topi

Sara

Iwona
- survivor26
- Administrator