Druty i szydełko - nasze prace (2)
- Jolka
- Zadomowiony
Re: Druty i szydełko - nasze prace (2)
Pati super ciepłe okrycie wierzchnie na jesień.
Mogło być trochę dłuższe, tak do połowy uda żeby nie podwiewało, ale to moja opinia, Ty może nie lubisz takich długich wdzianek .
Jak założysz sweter z Luny i na na to poncho to i zimą do auta na dojazdy jak znalazł .
Fajnie wyszło to naprzemienne łączenie kolorów, super pomysł .
Mogło być trochę dłuższe, tak do połowy uda żeby nie podwiewało, ale to moja opinia, Ty może nie lubisz takich długich wdzianek .
Jak założysz sweter z Luny i na na to poncho to i zimą do auta na dojazdy jak znalazł .
Fajnie wyszło to naprzemienne łączenie kolorów, super pomysł .
- survivor26
- Administrator
Jolu, taki był plan, ale zeszły calutkie motki i nie mam podobnych niestety.
- Jolka
- Zadomowiony
Pati tak podejrzewałam, że pewnie wełny zabrakło, szkoda bo wyszło super .
- lora
- Zadomowiony
Podglądam i zazdroszczę umiejętności ...w takim fajnym okryciu to by się posiedziało ...już chłodek jesienny jest
- survivor26
- Administrator
Jak kiedyś będę mieć podobną to zawsze mogę dorobić. Tymczasem rozprulam te prowizoryczne zszycia przy dolnej krawędzi i teraz jest lepiej, grawitacja działa poncho się przesuwa na taki półskos i zakrywa więcej
- survivor26
- Administrator
Tymczasem pierwszy maskonurowy, dla Flo, mimo pomierzenia wszystkiego odnoszę wrażenie, że może być duzawy, mam nadzieję, że mimo to zostanie zaakceptowany...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zadomowiony
Patrycja ależ to będzie piękny sweterek . Mam nadzieję, że zleceniodawca/właścicielka również będzie zachwycona. A jak nie to wystawiasz do sprzedania za +/- dwa tysiące
Wanda
Wanda
Zielona
- urazka
- Zadomowiony
Ponczo świetne kolorystycznie. Ja potrzebowałabym mieć bardziej zakryty kark i ramiona. Broń Boże golf. Pięknie wyglądają rzędy oczek w sweterku dla Flo. Skojarzyło mi się z falami, które widziałam wczoraj z górnego okna. One się skrzyły w słońcu i te rzędy też takie błyszczące.
Pozdrawiam, Janina
- survivor26
- Administrator
Wando, jakby się znalazł nabywca za dwa tysiące, to sprzedałbym natychmiast, nie oglądając się na dziecko
Janeczko, a wiesz że planowałam dorobić do niego taki osobny luźny komin? Ale nie starczyło włóczki, to trodno, mam trochę szali dobierze się na chłodniejsze dni.
Janeczko, a wiesz że planowałam dorobić do niego taki osobny luźny komin? Ale nie starczyło włóczki, to trodno, mam trochę szali dobierze się na chłodniejsze dni.
- klarysa
- Zadomowiony
Nie było mnie chwilę, a tu tyle nowości.
Pati, ponczo świetne. To idealne okrycie dla jesieniary. Praktyczne, wygodne i eleganckie. Twoje dodatkowo oryginalne. To lubię w naszych dziergankach- niepowtarzalność. Na fotce idealne zestawiłaś z kolorami spodni i bluzy. Niestety nie mam Luny w tych odcieniach. A chętnie bym pomogła. U mnie szarości, zielenie, czarny i rudy. Chociaż uważam, że zbyt długie zaburza proporcje. W twoim na ten moment zachowane idealnie
Ten dla Flo, to marzenie. Nawet trochę większy nic nie straci na urodzie.
Wełna bardzo szlachetna.
Pati, ponczo świetne. To idealne okrycie dla jesieniary. Praktyczne, wygodne i eleganckie. Twoje dodatkowo oryginalne. To lubię w naszych dziergankach- niepowtarzalność. Na fotce idealne zestawiłaś z kolorami spodni i bluzy. Niestety nie mam Luny w tych odcieniach. A chętnie bym pomogła. U mnie szarości, zielenie, czarny i rudy. Chociaż uważam, że zbyt długie zaburza proporcje. W twoim na ten moment zachowane idealnie
Ten dla Flo, to marzenie. Nawet trochę większy nic nie straci na urodzie.
Wełna bardzo szlachetna.
Justyna
"Słowa są jak klucze, tylko dobrze dobrane potrafią otworzyć czyjeś serce i umysł"
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.2 - aktualna
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.1
Za miedzą
"Słowa są jak klucze, tylko dobrze dobrane potrafią otworzyć czyjeś serce i umysł"
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.2 - aktualna
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.1
Za miedzą