Czas na porządki
-
ewa1951
Re: Czas na porządki
Półeczka super! Jaka pojemna! Wszystko w jednym miejscu i od razu widać, gdzie co jest.
- Mila
- Zadomowiony
Zrobiłam szczotkę elektryczną do czyszczenia
Obcięłam rączkę w szczotce do kibelka, wtopiłam rozgrzaną końcówkę z wkrętakiem (już była nie do użytku). Szczotka ma strasznie twardą "szczecinę" nie nadaje się do kibelka. Wyszorowałam juz tym narzędziem stół i ławy w ogrodzie. Myślę, że wyczyści też dobrze fugi między płytkami. Na zdjęciu wygląda krzywo, ale jest dobrze prosto osadzona.

- boryna
- Administrator
Pomysł bardzo... pomysłowy. Jak dobrze działa, to super. Delikatniejsze niż druciana szczotka, a skuteczniejsze, niż czyszczenie ręczne.
- lora
- Zadomowiony
- urazka
- Zadomowiony
- Jolka
- Zadomowiony
Super pomysł, pomysłowy Dobromir to mały pikuś przy Tobie
.
Jak wypróbujesz na fugach, to ja też taką sobie zrobię
.
Czy rączka była odlewem z plastiku ?
Jak wypróbujesz na fugach, to ja też taką sobie zrobię
Czy rączka była odlewem z plastiku ?
- Mila
- Zadomowiony
- klarysa
- Zadomowiony
Wątek do odkurzenia.
Wrzucam z pogaduszek.
Polecajka dla pań domowych.
Ściereczka do garów, piekarnika czy innych trudnych. Nie rysuje, mięciutka. I skuteczna.
Nie tak jak w reklamie, że jeden ruch i błysk, ale garnki czyste. Mam tradycyjną gazówkę, więc zdarza się, że okopcone.
Kupiona na targu. Za złotówkę. Ale widziałam na dużych platformach sprzedażowych, zamówię hurtowo. Dziecko coś kupuje, to się podłączę.
I jeszcze mikstura czyszcząca na powierzchnie szklanolustrzane. Mam taką klapę piekarnika, drzwi mikrofali. Wkurzające. Wszystkie paluchy widać.
Do rozpylacza: pół szklanki wody, 4 łyżki nabłyszczacza do zmywarek, 3 łyżki octu.
Popsikaną powierzchnię przetrzeć. Ja wycieram ściereczkami dedykowanymi. Super efekt od zaraz. I długo się utrzymuje.
Wrzucam z pogaduszek.
Polecajka dla pań domowych.
Ściereczka do garów, piekarnika czy innych trudnych. Nie rysuje, mięciutka. I skuteczna.
Nie tak jak w reklamie, że jeden ruch i błysk, ale garnki czyste. Mam tradycyjną gazówkę, więc zdarza się, że okopcone.
Kupiona na targu. Za złotówkę. Ale widziałam na dużych platformach sprzedażowych, zamówię hurtowo. Dziecko coś kupuje, to się podłączę.
I jeszcze mikstura czyszcząca na powierzchnie szklanolustrzane. Mam taką klapę piekarnika, drzwi mikrofali. Wkurzające. Wszystkie paluchy widać.
Do rozpylacza: pół szklanki wody, 4 łyżki nabłyszczacza do zmywarek, 3 łyżki octu.
Popsikaną powierzchnię przetrzeć. Ja wycieram ściereczkami dedykowanymi. Super efekt od zaraz. I długo się utrzymuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Justyna
"Słowa są jak klucze, tylko dobrze dobrane potrafią otworzyć czyjeś serce i umysł"
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.2 - aktualna
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.1
Za miedzą
"Słowa są jak klucze, tylko dobrze dobrane potrafią otworzyć czyjeś serce i umysł"
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.2 - aktualna
Rozczochrany...W domu i w zagrodzie cz.1
Za miedzą
-
Zielona
- Zadomowiony