Twarogi mielone na sernik - który wybrać

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MaGorzatka
Zadomowiony
Posty: 4908
Rejestracja: 08 mar 2017, 16:33
Lokalizacja: Pomorze Środkowe

Twarogi mielone na sernik - który wybrać

Post autor: MaGorzatka » 11 mar 2017, 0:13

Polecam w tej kwestii porady pani Doroty, znanej wielu z nas (książki, blog "Moje wypieki" - z rewelacyjnymi przepisami, ciekawymi poradami i z możliwością interakcji w strefie komentarzy pod każdym wpisem).

Pani Dorota przetestowała wiele twarogów i dzieli się swoim doświadczeniem http://www.mojewypieki.com/post/twarogi ... amy-wybrac

zuzanna2418

Re: Twarogi mielone na sernik - który wybrać

Post autor: zuzanna2418 » 11 mar 2017, 0:14

O, fajnie, że taki ranking powstał. Jakiś czas temu oglądałam program z cyklu "Wiem co jem" p. Bosackiej i tam też kwestia mielonych twarogów była omawiana. Generalnie, jak w przypadku większości produktów spożywczych, im krótsza lista składników tym lepiej wesoły

Jeśli chodzi o ser twarogowy, ale nie tylko bardzo polecam wyroby niewielkiej firmy ze Zduńskiej Woli KLIMEKO. Podobno sera tłustego nie trzeba nawet mielić. Ja kupuję chudy (dostarczają tylko raz w tygodniu do naszego sklepiku) i jogurty. Pycha!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”