Karkówka w ketchupie

ODPOWIEDZ
admin

Karkówka w ketchupie

Post autor: admin » 10 mar 2017, 16:33

Aszkabis
Robię to często- zapach w domu obłędny i jest dobre

Karkówkę kroję na grube plastry,,układam w żaroodpornej misce. Na to kroje w plasterki cebulę-zalewam ketchupem posypuję jakąś vegetą ale nie koniecznie- przykrywam i duszę w piekarniku około 1 1/2 godziny w 200 st.
Myślę, ze czas zależy od karkówki.

Przepis znalazłam u Vertigo z FO.
iwonaPM
Ja daję tak ok 1 i 1/2 butelki :) potwierdzam danie jest bardzo smaczne , ja daję jeszcze czerwoną paprykę pokrojoną w paski , a można jeszcze np pieczarki :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrawy mięsne (w tym też drób i dziczyzna)”