Nie tylko dynia (piżmowa z Biedry), bo także mięso mielone (najpierw ugotowane, tzw. rosołowe ale u mnie to była wieprzowina z zupy), sery pleśniowe camembert i ciasto francuskie.
Jakie pyszne mi to wyszło - taki zaimprowizowany obiadek.
Nie tylko dynia
- MaGorzatka
- Zadomowiony
- Posty: 4908
- Rejestracja: 08 mar 2017, 16:33
- Lokalizacja: Pomorze Środkowe
Nie tylko dynia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam - Małgosia (ogrodniczka od maja 2010)
Obrazki z Gospodarstwa (3)
Obrazki z Gospodarstwa (2)
Obrazki z Gospodarstwa (1)
W moim gospodarstwie (Oaza)
Obrazki z Gospodarstwa (3)
Obrazki z Gospodarstwa (2)
Obrazki z Gospodarstwa (1)
W moim gospodarstwie (Oaza)
- boryna
- Administrator
- Posty: 12241
- Rejestracja: 21 mar 2017, 7:53
- Lokalizacja: opolskie
- szelma
- Zadomowiony
- Posty: 1655
- Rejestracja: 21 mar 2017, 10:50
- Lokalizacja: Rzyszczewko/Warszawa
Re: Nie tylko dynia
O kurcze! Wygląda smakowicie. I jakie proste-złożyć i upiec!
No, ale trzeba wiedzieć co złożyć a nie każdy to wie.
No, ale trzeba wiedzieć co złożyć a nie każdy to wie.
przyszłość należy do tych, którzy wierzą w swoje marzenia
Kasia
Kasia
- Margolcia_K
- Zadomowiony
- Posty: 2079
- Rejestracja: 21 mar 2017, 8:08
- Lokalizacja: Puszcza Notecka nad Wartą
Re: Nie tylko dynia
Wygląda smakowicie, ale ja to bym tę dynię opuściła. A w zamian na wierzchu położyłabym wędzonego boczusia kawałek.
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego dnia!
Margolcia
Margolcia
- MaGorzatka
- Zadomowiony
- Posty: 4908
- Rejestracja: 08 mar 2017, 16:33
- Lokalizacja: Pomorze Środkowe
Re: Nie tylko dynia
Margolciu - można i boczusia, można z dynią i bez dyni; ja myślę, że tu można poszaleć według gustu i apetytu.
Kasiu - można sobie poskładać i inne rzeczy, dla mnie ten ser tu jest ważny :)
Bożenko - piekłam z pół godziny, bo bałam się, żeby dynia nie była twarda, a z drugiej strony miałam obawy czy się ser za bardzo nie sfajczy i nawet pod koniec przykryłam na chwilę alufolią
Kasiu - można sobie poskładać i inne rzeczy, dla mnie ten ser tu jest ważny :)
Bożenko - piekłam z pół godziny, bo bałam się, żeby dynia nie była twarda, a z drugiej strony miałam obawy czy się ser za bardzo nie sfajczy i nawet pod koniec przykryłam na chwilę alufolią
Pozdrawiam - Małgosia (ogrodniczka od maja 2010)
Obrazki z Gospodarstwa (3)
Obrazki z Gospodarstwa (2)
Obrazki z Gospodarstwa (1)
W moim gospodarstwie (Oaza)
Obrazki z Gospodarstwa (3)
Obrazki z Gospodarstwa (2)
Obrazki z Gospodarstwa (1)
W moim gospodarstwie (Oaza)