Tu by się Basiu również przydała jakaś taka informacja, że zaproponuję:
Dotychczas różami zajmowała się MaGorzatka i to ona utworzyła ten dział oraz indeks alfabetyczny. Choć od jesieni rzadko już bywa na naszym forum, to wciąż życzliwie zagląda, a "swoje" indeksy w różach i chryzantemach zobowiązała się prowadzić nadal. W tym celu miała zasubskrybowane powiadomienia o nowych tematach w obu tych działach i jeszcze w styczniu 2021 uzupełniała indeks w różach.
Kiedy jednak półtora miesiąca temu próbowała znów dodać miniaturki i linki do nowych różanych tematów, to okazało się, że technicznie nie może tego zrobić. Popróbowała parę razy, a jak nic z tego nie wyszło, to poprosiła o pomoc.
I wtedy to dowiedziała się, że nie może, bo już ma po prostu zabrane uprawnienia, no jakoś tak... zrobiłyśmy to, ale nie raczyłyśmy jej o tym powiadomić. I powiedziałyśmy jej wtedy:
1. "na co komu indeksy, jak osoba odpowiedzialna za wątki różane nie uzupełnia swoich? Zajmiemy się wszystkim" i jeszcze:
2. "w ramach porządków, żeby też Ci głowy nie zawracać robotą na forum, na którym już rzadko bywasz, to ujednoliciłyśmy to i ostatecznie uprawnienia cofnęłyśmy"
Zastanawiam się w związku z tym, czy nie mogła któraś z Was mnie o tym po prostu powiadomić, tak po ludzku? A nie "posprzątać" i czekać, że kiedyś tam wejdę i się twarzą zatrzymam na ścianie.
Żeby było jasne - dziewczyny, ja rozumiem wszystko, ale czy udzielenie informacji Was przerosło? Przecież każda z Was (autorek cytowanych powyżej) ma do mnie od lat nr telefonu i możliwość kontaktu na messengerze.
Przykro mi. Jeśli tak się sprawy załatwia, to trudno się dziwić, że niektóre osoby zniechęcone odchodzą. A potem można powiedzieć: "odeszły, nie wiadomo dlaczego".