Po debacie admińskiej zdecydowałyśmy, że żeby nie żebrać o kasę na każdą niespodziewaną awarię i żyć w spokoju, ze zawsze będzie na utrzymanie serwera, którego koszty, podobnie jak koszty utrzymania domeny co roku drożeją, zdecydowałyśmy, że dotychczas dobrowolne opłaty abonamentowe stają się niedobrowolne Równolegle do usuwania kont użytkowników, którzy od roku lub dłużej nie odwiedzali forum, trwa proces zawieszania kont użytkowników obecnych (choć zwykle nieaktywnych), którzy nie opłacili abonamentu do naszej czytelni . Zawieszenie konta nie oznacza jego usunięcia, tylko ograniczenie dostępu do treści. Aby go odzyskać, należy skontaktować się z administratorką Barabella, która pokieruje, co dalej, ergo gdzie i ile wpłacać.
Pod koniec obecnego, lub na początku kolejnego roku zamieścimy informację o wysokości aktualnych wpłat, dotychczas kwota ta była tak mała, że mieściła się w granicach błędu statystycznego i nie zostanie wiele, jeśli w ogóle, podniesiona.
Osób, które uiściły w tym roku wpłaty podczas zbiórki, którą robiłyśmy, powyższe nie dotyczy do czasu kolejnej zbiórki
Ważna zmiana dot. finansowania
- survivor26
- Administrator
- zielonajagoda
- Zadomowiony
- Kontakt:
Re: Ważna zmiana dot. finansowania
Nic nie wiem o żadnej zbiórce, a z chęcią bym się dołożyła, czy jeszcze można?
- survivor26
- Administrator
Dokładasz się :) To jest to co raz do roku zbieramy na serwer i domenę, płaciłaś, gdy było trzeba jesteś na bieżąco.zielonajagoda pisze: ↑25 lip 2024, 17:04Nic nie wiem o żadnej zbiórce, a z chęcią bym się dołożyła, czy jeszcze można?
- zielonajagoda
- Zadomowiony
- Kontakt:
Aaaaa, myślałam że wyskoczyły jakieś dodatkowe koszty, a ja przeoczyłam zbiórkę.
- urazka
- Zadomowiony
Przyjęłam do wiadomości i stosowania.
Tak się kiedyś podpisywało w pracy wszelkie regulaminy.
Tak się kiedyś podpisywało w pracy wszelkie regulaminy.
Pozdrawiam, Janina
- Ryszan
- Zadomowiony
- Barabella
- Administrator
To może ja usciślę W tym roku jeszcze zbiórki nie było, ale od 15 września trzeba się przygotować. Pro firmę wystawia pod koniec września.